Aluminum foil is used to wrap foodstuff, but most of the time it is used in a
wrong manner. In fact people tend to place food on the dull side and wrap
it in such a way that the shiny side is outside so that the package looks shiny
and beautiful.
However the secured side is the shiny, polished side, it
creates a barrier and avoids all direct contact of the foodstuff with aluminum.
You must place your food on the shiny, brilliant side
so that when you wrap it up, the dull side of the aluminum foil is
outside. If you do the opposite ie food is in contact with the dull
aluminum which reacts and contaminates your food. The procedure to cover the
aluminum with a shiny surface is costly, but it enables the commercialization
of this metal which is very toxic, it is harmful to your health and may help
advance the Alzheimer illness.
-------------------------------------------------------------------------
Giấy nhôm thường dùng để gói đồ ăn, nhưng nhiều người dùng nó không đúng
cách. Thật vậy, thường thường người ta để đồ ăn trên bề nhám để khi gói lại thì
bề láng chói nằm ra bên ngoài, coi có vẻ đẹp.
Nhưng cái bề
mặt an toàn là cái bề láng chói sáng, bởi vì bề đó có một lớp láng ngăn không
cho đồ ăn tiếp xúc trực tiếp với nhôm, vốn là một chất độc.
Khi dùng giấy
nhôm đề gói đồ ăn, thì phải để đồ ăn
trên bề mặt láng , nếu để ngược lại, tức là để đồ ăn lên mặt nhám, không
láng, thì nhôm sẽ có phản ứng và gây ô nhiễm cho thức ăn.
Phương thức
làm cho giấy nhôm láng và chói sáng là một phương thức rất tốn tiền, nhưng nhờ
vậy mà người ta mới buôn bán nó được. Tiếp xúc trực tiếp với nhôm, đồ ăn có thể
bị ô nhiễm có hại cho sức khỏe, bệnh lú lẩn Alzheimze có thể bọc phát sớm !
Mến
chúc mọi người được dồi dào sức khỏe và hạnh phúc!
suu tam
MNLam
Cali
No comments:
Post a Comment